lisää mätsärijuttuja.

... Ja taas joudun vaan pikaisesti kirjoittamaan tekstin alkuun ja heittämään kuvat loppuun tässä kiireessä:D Aiemman postauksen jälkeisiä tapahtumia: viime sunnuntaina oltiin toisissa mätsäreissä, joissa meni jo ihan huipusti paremmin ja Nova sijoittui yli 50 pennun joukosta SIN4! Tänään suunnattiin puolestaan kohti Saloa, jossa oli myös hurja määrä osallistujia vaikka pennut oli tällä kertaa jaettu pieniin ja isoihin Loimaan tavoin, kun viimekerralla oltiin kaikki samassa.

Kävely on parantunut hurjasti, ja Novan liikkuminen oli jo todella itsevarmaa ja nättiä! Pöydällä puolestaan arasteltiin tällä kertaa hieman, sillä vaihtuvat hampaat taitavat ärsyttää eikä suuhun päästetä muita. Aiemmin kun tämä nimittäin on ollut se helppo juttu. No mutta, eiköhän se tuosta kun kokemusta tulee eikä suussa tunnu enää ilkeältä.

Tän päivän saldo oli siis ensimmäistä kertaa punainen nauha ja lopulta värikehässä sijoitus kolmanneksi! Huippua:)

4 kommenttia:

 1. Nonii kerranki jotai muuta kommentoitavaa... Mun onnenluku on 26! Aws

  VastaaPoista
 2. Huiiiiiööääöö, kun siellä onkin ollut paljon koiria. Hallimätsärit. :B Mut onnea mainiosta saavutuksesta! Nätti penska. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä! Kaikki muihin sarjoihin osallistuneet olivat jo lähteneet kun pieniä pentuja vielä arvosteltiin ensimmäistä kertaa:D
   Kiitos paljon!

   Poista