ensimmäinen match show!

Pitkästä aikaa! Mulla nousi kuume viimeöisen valvomisen ja tämänpäiväisen super kylmän sään ja odottelun seurauksena, joten ajatus ei valitettavasti nyt kulje mitenkään jäsennetysti. Höpisen siis nopeasti kaiken tekstin tähän alkuun ja laitan loppuun muutamat päivältä kertyneet kuvat:)

Aamupäivällä puoli kymmenen aikoihin suunnattiin siis auto Turusta kohti Loimaata, jossa Loimaan Seudun Kennelkerho järjesti tänään match show'n eli tietämättömille hieman vapaamuotoisemman koiranäyttelytilanteen. Me lähdettiin paikalle ihan puhtaasti hakemaan kokemusta kehästä - sekä koira että omistaja - ennen maaliskuun 'kunnollista' koiranäyttelyä. Muutamat mätsärit tähän vielä mahtuu näittenkin jälkeen ennen tuota, joten onneksi ei tarvitse ihan debytoida oikeassa näyttelyssä!

Oltiin neljäntenä parina kehässä yhdessä chihuahuan kanssa ja ensiesiintyminen meni Novan pienestä jännityksestä ja tottelemattomuudesta huolimatta tosi hienosti! Välillä joutui hieman repimään oikeaan suuntaan kun kaikki muut hajut ja koirat olisivat kiinnostaneet paljon enemmän, mutta kyllä neiti ihan omin jaloin suostui ravaamaan välistä oikeinkin hienosti! Pöytä puolestaan meni alusta asti todella hienosti, Nova seisoi (ainakin melkein) asennossa paikallaan häntä pystyssä pysyen ja antoi tutkia hampaat ja muut todella nätisti. Tuomari nauroikin että ompa kyllä niin rodunomainen shiba kun muuten pysyttiin todella hienosti, mutta heti kun tuomari siirtyi tutkimaan takapäätä niin Nova tuhahti, katsoi mua epäilevästi ja meinas kovasti istahtaa:D 

Lopputuloksena saatiin siis sininen nauha ja vielä lopuksi sinisten kehässä päästiin kuuden parhaan joukkoon. Huippua! Nova sai tuomarilta palautetta: 'Poikkeuksellisen hieno rotunsa edustaja ja todella nätti siluetti. Rohkea ja itsevarma pentu.' Tästä on hyvä jatkaa (etenkin tuota kehässä liikkumista harjoitellen) :)


2 kommenttia: