ajatuksia seuraavasta koirasta.


En tiedä kuinka useaan on tullut mainittua, mutta olen aina tiennyt haluavani useamman koiran. Olen myös hyvin kiinnostunut kasvattamisesta itse, mutta palailen ehkä tämän aiheen kanssa erikseen myöhemmin, ansaitsee nimittäin oman postauksensa. Vielä meillä ei ole mitään sen tarkempia suunnitelmia seuraavan koiran varalle, ainoastaan rotu on selvillä; cirneco dell'etna. Ajallisesti olemme miettineen nyt alustavasti ensi kevättä, mutta niin kuin shibankin kanssa, ovat pennut usein varattuja jo paljon ennen astutusta, joten saa nähdä riittääkö meille pentua koska ja mistä pentueesta sekä keneltä kasvattajalta.
Senverran olemme kuitenkin nyt edenneet asiassa, että kävimme torstaina ensimmäisellä kasvattajavierailulla tutustumassa koiriin ja juttelemassa rodun tilanteesta yleisesti. Muutaman viikon päästä on reissu vielä ainakin toisen kasvattajan luokse ja kuten ylläolevastakin kuvasta näkyy, olemme hereillä juuri oikeaan aikaan, sillä kummallakin kasvattajalla on sattumoisin juuri pentuja! Pääsimme siis ihastelemaan aikuisten yksilöitten lisäksi pieniä korvaeläimenalkuja<3
Mutta, postauksella ei tosiaan ollut minkäänlaista pointtia, halusin vaan ehdottomasti tulla jakamaan kokemuksemme ja hieman valottaa suunnitelmiamme. Vaikka seuraava koira tuleekin olemaan erirotuinen, on meille silti varmasti tulevaisuudessa tulossa myös lisää shiboja, älkää huolikox) Rodut ovat hyvin samantyylisiä ja juuri niitä 'minun rotujani'. Mahdollinen kasvatustyökin tulee sitten joskus painottumaan ainakin näillä näkymin juuri näihin rotuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti