ajatusvirtaa ja kuvaupdatea.

Arvatkaa kuka on vihdoin alkanut tiputtaa karvaansa oikeen kunnon tupoissa ja pöllyissä... Ja arvatkaa pitäiskö samaisen neidin esiintyä sunnuntaina Nastolan erikoisnäyttelyssä 30 muun shiban joukossa... No tottakai, miten sattuikaan! Eipä siinä sit mitään, ei me nyt menemättä silti jätetä, otetaan vaan sit hyvänä harjoituksena vaikkei minkäännäköistä menestystä tulisikaanx)

Paljon on taas tapahtunut sinänsä, mutta ei silti mitään erityistä kirjoitettavaa, joten ajatusten suoltamiseksi taitaa tämäkin postaus mennä. Kuvina toimii muutaman viikon takaisen koirapuistoreissun saldo, mulla on tosiaan kone lagaillut pahemman kerran, mutta nyt suostuu pelittämään ainakin jotenkin, joten sain vihdoin nämä julkaistua! Vieläkin tä on kyllä melkoista tuskaa, joten tarvinee viedä johonkin liikkeeseen tsekattavaksi, itse veikkaan virustorjunnan päivityksen riittämistä (jos mulla sellaista edes on... heh), mutta saa nähdä.

Mua harmittaa ihan hirveästi, sillä meidän piti aloittaa tänään agilityn peruskurssi, mutta useamman muuttujan summana ei nyt onnistukaan! Kaikken eniten mua ärsyttää Novan puolesta kun olen nähnyt miten paljon se agilitysta nauttii eikä nyt pääsekään, mutta eihän se onneksi mitään ymmärrä. Mennään sit seuraavalle kurssille kun alkaax) Lämpö ei Novaa näytä kyllä yhtään häiritsevän, se viihtyy vaikka koko päivän parvekkeella auringossa loikoillen. Ulkoillessa ollaan kyllä tietenkin jätetty kaikki turhan raskas, puistoilemassakin käydään vasta myöhemmin illalla ja päivisin tulee enemmänkin lähdettyä tuonne Ruissaloon, jossa pääsee veteen viilentymään. Viime kerralla Novalla oli ihana rottweilernarttu seurana, jonka kanssa oli ihana hepuloida rannalla, vaikka toinen olikin jo vähän vanhempix) Perään uimaan ei Nova kyllä vieläkään uskaltanut lähteä, mutta kahlaili kuitenkin taas jonkunverran - eipä tuolloin edes kovin kuuma päivä ollutkaan.

Mutta mutta, kuvia jälleen, palaillaan!

Siis tämä kuva oli niiiiiiiiiiiiin pakko julkaista, en vaan pysty lopettamaan tälle nauramista! Novan ilme on jotain niin parhautta, näyttää mun mielestä hevoselta ja Joonaksen mielestä siltä memeltä jossa pikkutyttö juoksee karkuun kanankoiven kanssa, tiedättehän sen?? #mymomsaysiamspecial

2 kommenttia:

 1. Vitsit miten hyvä sisaruskuvasta Nepestä ja Novasta tuossa pöydällä, ihanat! :D Novasta on muutenkin kasvanut tosi kivannäköinen, tykkään tuommoisista sopusuhtaisista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule arvaa kauanko totakin kuvaa yritettiin saada onnistumaan!:D
   Ja Nova kiittää, mun puolesta sais jo tulla pyöreyttä poskiin, mutta muuten kyllä oikein kompaktin kokoinen, jaksaa kantaakin hätätilanteessa hyvin:)

   Poista