lokakuun kuulumisia.


Heipsan! Taas on vierähtänyt hävyttömän paljon aikaa viimekerrasta, empä taida kehdata enää edes pahoitella kun se on jo senverran kuultu virsi täällä... :D Koitan parhaillani myös muokkailla hieman blogin ulkonäköä, sillä tiedossa on hieman muitakin uusia tuulia, joista kerron kuitenkin piakkoin ihan omassa postauksessaan.

Meillä on tällä hetkellä kotona meneillään pienimuotoinen remontti, joten viikko sitten ennen homman aloittamista vanhempani kävivät hakemassa neidin pois jaloista seurakseen Ruissaloon lenkille. Isäni on aikamoinen valokuvaaja, ja räpsikin Novasta paljon upeita kuvia päivän aikana!


Seuraavat shibatreffit järjestetäänkin nenäpäivän kunniaksi hieman pitempänä kävelylenkkinä, jota odotellaan kovasti. Toinen kalenterissa oleva tapahtuma on marraskuun ensimmäisenä shibayhdistyksen järjestämä jalostuspäivä, johon otan mielelläni osaa - lisätieto kasvatuksesta on aina plussaa tulevaisuutta ja muita suunnitelmia ajatellen.

Muuten arki on ihanan tasaista, joulua täällä odotellaan taas kovasti (minä friikkinä odotan...) ja suunnittelin väsääväni Novalle ihan oman joulukalenterinkin<3 Täytynee sitten muistaa ennen hankkia se juoksuvyö jotta pääsee treenailemaan canicrossia hieman ahkerampaan, ettei neiti ihan kuukaudessa paisu palloksi:D

2 kommenttia:

  1. Voi että kun tuo Nova on niin ihana koira♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se tollanen mussu<3 Neiti kiitti tuhahtamalla kun herätin sen mun kainalosta peiton alta:D

      Poista