1v pentutreffit!

Arvatkaa kuka täyttää huomenna vuoden! Siis apua joko nyt, vastahan sain kuvia Novasta joka näytti ihan joltain marsulta tai majavanpoikaselta:D Koitan saada muutaman päivän sisällä aikaiseksi hieman kattavampaa vuosipäiväpostausta, sillä tämän pyhitän täysin eilisen hehkuttamiselle!

Nova, Saimi, Nero ja Moji -mamma<3

Tavattiin siis tutussa ja hyväksi havaitussa Ruissalossa kolmen pennun ja emän voimin - yhteensä pentuja on viisi, mutta harmiksi kaksi perheineen estyivät tulemasta, joten tällä kertaa mentiin tällaisella kokoonpanolla. Tehtiin alkuun pieni kävelylenkki ensihepulointien jälkeen, josta jatkettiin koirapuistoon. Vihdoin olivat kuitenkin säät päättäneet meitä helliä ja koko porukka alkoi osoittaa hyytymisen merkkejä, joten jatkettiin hyvin nopeaan viereiselle koirarannalle viilentymään.


Vauhtia tosiaan riitti kun Laura oli päässyt tulemaan Saimin kanssa pk-seudulta asti, eivätkä sisarukset olleet hetkeen nähneet toisiaan. Ranta on ihanassa pienessä poukamassa, jossa uskalsi päästää hieman epävarmemmatkin luoksetulijat vapaaksi temmeltämään. Välillä kieltämättä hieman hirvitti kun kolmikko katosi näköpiiristä rannan kaislikkoon tai takana olevaan metsään, mutta hienosti kaikki sieltä lopulta takaisin kirmasivat. Kuvamateriaali jäi tosin hieman vajaaksi koko porukan osalta, sillä hyvin harvoin ehti räpsäistä tarkkaa kuvaa, johon olisivat kaikki mahtuneet:D


Kaikenkaikkiaan päivä oli siis oikein ihana ja oli kiva nähdä pitkästä aikaa kasvattajaakin perheineen:) Pennut (apua eihän niitä voi edes pennuiksi enää sanoa!) nauttivat täysillä ja kotona mulla oli niille sijoilleen sammunut koira, joka raotti silmiään vasta useamman tunnin jälkeen. Niin ja huomasitteko kuvasta, Nova meni ihan vapaaehtoisesti veteen rintaan asti, kyllä siitä uimari vielä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti