toinen koira.


Tosiaan, eiköhän se ole jo aika selvästi ilmennyt aiemmista vihjailuistani, että muutaman viikon kuluttua meille on kotiutumassa pieni shibaherra Novan kaveriksi.  Käytiin katsomassa pentuja tiistaina ensimmäistä kertaa, ja vaikkei Novankaan tulosta ole vielä kuin hieman reilu vuosi, oli sitä silti vaan unohtanut miten pieniä nuo pallerot oikeasti ovatkaan!


Pentuja on kaikenkaikkiaan neljä, yksi narttu ja kolme urosta. Suurimman osan vierailustamme pieni neiti nukkui sikeästi, mutta pojat jaksoivat hieman jo touhuta ja painia sekä keskenään että mukanamme viedyn Novan lempipupun kanssa. Kotiin palattuamme Nova haistelikin pitkän tovin pentujen tuoksuja jo hieman valmiiksi. Tarkoitus olisi käydä vielä toistamiseen kylässä ennen hakupäivää, vaikkei siihenkään ole enää kuin pari hassua viikkoa aikaa!

  
Mulla on ollut nimi päätettynä urospennulle jo silloin kun odotettiin Novan kotiutumista, ja vihdoin pääsen sen antamaan koira numero kakkoselle:) Vaikka melko julkisesti olenkin nimestä puhunut, niin pysyköön se täällä blogin puolella vielä toistaiseksi salaisuutena.
Novan kanssa käytiin tänään shibojen rotuesittelypäivillä Skanssin Musti&Mirrissä ja samalla hankin muutamat puuttuvat tavarat pentua varten: yksi ruokakippo lisää sekä peti vaihtui samalla isompaan, kummankin koiran menevään sekä ennenkaikkea vaaleaan, jossa eivät karvat ihan niin selkeästi näy mitä edellisessä mustassa... Muuta en sitten meinannutkaan hankkia etukäteen, pentupanta tulee varmaan kuitenkin mukana, joten alkuun mennään sillä ja kasvaessa kokeillaan josko Novan pieneksi jääneet pannat ja valjaat olisivat sopivia edes muutamien viikkojen-kuukausien ajan. Mennään sitten yhdessä poitsun kanssa sovittelemaan kunhan kasvaa:)

4 kommenttia:

 1. On se vaan niin ihana♥

  VastaaPoista
 2. IIk voi ei mitä palleroita <3! Innolla odotan uutukaisen kotiutumista teille, se on aina niin jännää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä! itse sitä ei ole ehkä vielä tajunnut kunnolla, mutta kyllä täälläkin jo jännitetään ja odotetaan kovasti<3

   Poista