novan 8viikkokuulumisia.

(edit: kirjoitin tämän siis jo maanantaina, älkää siis ihmetelkö tuota 'alkanutta viikkoa'. vasta nyt sain postauksen kirjoitettua loppuun ja julkaistua, heh. selatkaa siis mahdollisesti alemmas uudemman toivossa)

Kivaa alkanutta viikkoa! Me aloitettiin päivä nukkumalla pitkään, sillä Nova keikkui illalla hereillä vielä mun päästessäni yövuorosta kotiin, eikä väsymyksestä ollut tietoakaan ennen kuin neiti yhtäkkiä nukahti sohvalle syliinx) Ollaan tämän kuluneen ensimmäisen koiraviikon aikana huomattu Novalla kaksi täysin toisistaan poikkeavaa persoonallisuutta, jotka ollaan ristitty röhnöpossuksi ja riehupetteriksi. Näiden kahden välillä neiti sitten heittelehtiikin tasaisin väliajoin, eikä mitään neutraalimodea taida löytyäkään. Todellinen ON - OFF pentu meillä täällä. Yleensä - tietenkin - nämä vielä ajoittuvat täysin vääriin ajankohtiin, kuten juuri syömisen jälkeen neiti vetää kuola poskella ympäri asuntoa, kaivaa kaikki lelut esiin korista ja retuuttaa minkä ehtii, kun taas perjantaisella pikkupentujen esikoulukäynnillä päästiin kuuri kurssitilaan sisään, asetin lampaantaljan maahan ja Nova sitten parkkeeraskin itsensä samantien siihen ja nukkui koko tunnin putkeen:D

10665906_10203286858512420_8231450770781148264_n

Kaikenkaikkiaan yhteinen taival on alkanut oikein mallikkaasti, ainoa pahe oikeastaan on hirveä kaikkeen ja kaikkiin kohdistuva hampaitten upottaminen, josta syystä jouduttekin katselemaan hetken ainoastaan näitä puhelinräpsyjä: täällä on nimittäin kameran USB-johto poikki... Sisäsiisti Nova on ollut aikalailla alusta asti, ensimmäisenä aamuna en ehtinyt nousta ja pukea tarpeeksi nopeasti neidin alettua ulvomaan ulko-ovella, joten pissat tuli eteiseen; muuten kaikki onkin tehty hienosti ulos, eikä siellä ole tarvinnut ravata läheskään tunnin välein, vaan rytmiksi on muodostunut suunnilleen: aamupissat 9-10 aikaan, seuraavaksi joskus 2-3 aikaan, iltapäivällä ehkä 7-8 aikoihin ja illalla viimeiseksi noin 12-1. Välillä saa neitiä kyllä olla väkisinkin sinne raahaamassa, varsinkin aamulla saan usein vaan hyvin loukkaantuneen katseen kun olen saanut valjaat laitettua päälle ja monesti neiti kaivautuukin ne päällä takaisin petiinsä jos ei kuitenkaan tarvis lähteä...:D

10734280_10203286858872429_7386560305626856960_n

Aika hyvin on myös ymmärretty ero omien lelujen ja muitten, kiellettyjen tavaroitten välillä niitä johtoja ja mun ihanan pureskeltavia aamutossuja lukuunottamatta. Pikkuhiljaa päästään niistäkin toivottavasti eroon... Esikoulussa sanottiin, ettei pennun kanssa saisi niinkään leikkiä tai sitä saisi innostaa mitenkään, vaan pientä pitäisi nimenomaan vaan pyrkiä rauhoittelemaan. Palloleikit eivät kuulemma ole pienten pentujen leikkejä, eikä pennun saisi antaa vetääkään mitään. Novan lemppariksi on kyllä ehdottomasti noussut kuvassa näkyvän valkoisen pupun järsiminen ja retuuttaminen, mutta myös juuri nuo pallot ja keltavihreä vetonaru on todella kovaa huutoa täällä! Eikai tuo voi nyt niin vahingollista olla niin kauan, kun menee pennun ehdoilla eikä itse vartavasten vedätä pentua?

10703501_10203286858232413_5556455693397360557_n

Kynsien leikkuutakin on täällä harjoiteltu muutamaan otteeseen, melkoiset kiljunnat neidistä sai toisen tassun kohdalla ilmoille (ensimmäisessä oltiin vielä sen verran unten mailla, ettei ehditty vielä ymmärtää mitä vääryyttä siinä nyt tehdään), mutta kaksi viimeistä menivät jo ihan hienosti kun namiakin sai! Bussilla ollaan kuljettu useaan otteeseen ja parhaan mukaan koitettu treffailla tuttujen koiria (ja kissoja), jotta saataisiin neidistä vielä joskus oikein sosiaalinen shibax) Nyt ei kyllä ajatus kulje enää mukana siinä mitä on jo kirjoittanut ja mitä vielä ehkä pitäisi (tässä vaiheessa ollaan siis jo torstaissa), joten koitan kirjoitella lisää kuulumisia sitten taas uuteen postaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti