viimeisen illan fiiliksiä.

Oon onneksi kohtapuoliin lähdössä vanhempien kautta yöksi töihin, sillä jos joutuisin koko illan vaan hyörimään ja pyörimään kotona, tulis musta varmasti ihan hermoraunio! Laskeskelin tuossa, että tasan 15 tunnin päästä olis herätys ja suunta kohti kasvattajaa, apua! Ajattelin tässä vielä nopeaan listata tosiaan tämänhetkisiä fiiliksiä aikani kuluksix)

1) Päällimmäisenä mulla on tällä hetkellä epätodellinen olo; muhun ei ole vieläkään ilmeisesti iskenyt täysin se ajatus, että alle vuorokauden päästä meitä onkin täällä kolme! Muutama viikko meni niin kovissa täpinöissä, että sen laannuttua en ole oikeen osannut olla. Koko ajan kysellään että jännittääkö? Apua, kai mua jonkinverran, mutten osaa tunnistaa sitä enää kun se ei enää ilmene niin vahvana mitä aiemmin.

2) Pieni pelko on toinen joka hiipii aina silloin tällöin mieleen. Mitä jos Nova ei haluakaan lähteä meidän mukaan? Mitä jos pieni itkee ihan hirveästi laumansa perään eikä tykkää yhtään olla meillä? Mitä jos teenkin kaiken väärin; en onnistu kouluttamisessa enkä ruokinnassa enkä lenkittämisessä ja ja ja... Koitan kuitenkin häätää näitä ajatuksia aina miettimällä, että jokaisella on ollut joskus se ensimmäinen koiransa sekä sillä, että eiköhän homma ala luistamaan sitten kun Nova tosiaan on täällä ja kaikki konkretisoituu. Maalaisjärjellä, johdonmukaisuudella ja kasvattajan ohjeilla pärjää varmasti pitkälle!

3) Innostus; se ihanin! En malta millään odottaa, että päästään kokemaan kaikkea uutta yhdessä ihan peruskäskyjen ja kotielämän harjoittelusta erilaisten harrastusjuttujen kokeilemiseen! Oon saanut nytjo hurjasti uusia tuttavuuksia erilaisten nettifoorumien kautta liittyen tähän pennun tulemiseen ja varmasti niitä tulee vielä suuri määrä lisää Novan kotiuduttua, kun päästään lenkkipoluille ja koirapuistoihin esittäytymäänx) Turussa on onneksi ihanan paljon shiboja jo valmiiksi ja paljon yhteistekemistä niitten omistajille, joten sitäkin kautta päästään sosialistamaan prinsessaa samantien. Myös sukulaisilla, kavereilla ja tutuilla on ihan kivasti koiria, joitten kanssa päästään järkkäilemään koiratreffejä kun vaan aikataulut täsmäävät.

Huomenna palaillaankin jo sitten kotiutumispostausten muodossa varmasti molemmat, kuvia tulee varmasti räpsittyä koko loppuvuoden edestä! Enää puhutaan tunneista... x) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti