päivä numero 1.
Niin kuin olin aavistellutkin, heräsin tänään jo hyvän aikaa ennen kellon soittoa, vaikka unta ehti tulla vain kevyet 4 tuntia. Innoissani riekuin Joonaksenkin hereille ja aloin vielä häsläämään ympäri asuntoa varmistaen, että kaikki on nyt varmasti koiraystävällistä. Alle tunnissa oltiinkin jo saatu laitettua itsemme lähtökuntoon, lastattua häkki ja peti autoon ja suunta kohti naapurikuntaa alkoi! Täytyy tunnustaa, etten kyllä automatkallakaan osannut vielä jännittää tulevaa, kaikki meni aikalailla hujauksessa ja pian meitä jo rynnättiinkin vastaan ovella tyyliin: "Jee te tulitte! Lähdetäänkö jo?"

Kotimatka sujui erittäin mallikkaasti, Nova istui nätisti sylissä pää kainalossa eikä oikeastaan osoittanut minkäänlaista ikävää vaikka sisarukset vielä autoon mennessä kovasti protestoivat takapihalta siskon lähtöäx) Autossa taisi olla hieman pahoinvointia, mutta mitään ei onneksi tullut ylös, ja pian oltiinkin jo kotipihassa. Hetki ihmeteltiin takapihaa ja kaupungin menoa ennen kuin siirryttiin sisälle. Ovella irrotin Novan hihnasta ja neiti lähti heti tomerana tutkimaan paikkoja, joista etenkin parveke ja isot peilit saivat erityishuomiota: ne on huikeita! Aika pian laitoin Novalle ruuan, jonka jälkeen käytiin pihalla ja sitten kömmittiinkin samantien uuteen petiin tutun lelun kanssa lepäilemään.

IMG_1922Reippaasti pari tuntia Nova nukkuikin, jonka aikana pääsivät lyhyitten yöunien ansiosta väsyneet omistajatkin vähän torkkumaan sen mitä malttoivat pennun vahtimiseltax) Unien jälkeen testattiin uusia leluja, joista tuo kongi taisi viedä ehdottoman voiton täysin päinvastoin odotuksiani: sitä oli niin ihana pureskella ja heitellä! Muuta ei ollakaan vielä sitten keritty tekemään, vaan päivä on tosiaan kulunut melko kivasti noitten perusjuttujen parissa ja uutta paikkaa ihmetellen.

Tultiin just kolmannelta ulkoilukerralta ja nyt taas röhnötetään tuolla pedissä, rankka päivä siis takana! Palaillaan taas myöhemmin uusien kuvien ja juttujen kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti